APP ingrigire la domiciliu a: 21
   acte in vigoare legislative (0)
   asociatia APP din mun.Chisinau (0)
   despre serviciul de APP (0)
   ingrijirea copiilor cu handica (4)
   legaturi cu servicii APP din (0)
   mame pentru alti copii (5)
   mici istorioare din viata copi (2)
   planul de activitati pentru an (0)
   schimbarea radicala a copiilor (0)
   stiri de ultima ora (8)
Acasa > APP ingrigire la domiciliu a > mici istorioare din viata copi

Anisoara

Pina nu demult,Anisoara, o fetita de cinci ani , cu parul blond si privirea senina, nu stia ce inseamna sa traiesti acasa .Nu stia cum e sa ai parinti , care te iubesc, jucarii, haine frumoase si mincare delicioasa in fiecare zi . De cand s-a trezit pe lume , micuta a crescut  la casa de copii, iar notiunea de acasa era pentru ea la fel de departe  ca si planeta Marte.

 10.01.2012

Anisoara merge regulat la gradinita, a luat cunostinta cu pasarile din curte,  pe care de la inceput  le  numea  pe toate -curcani.
15,03.2012
Cand prima data am cunoscut-o   cu gradina de la camp--zapada abea se topea---cerea sa-i dau capsuni- in martie 2012.Acum stie , ca capsunile  mai intii le  ingrijim, apoi infloresc   si  timp de  20-25 zile se vor coace.

 25/05.2012
  
La gradinita si-a facut multi prieteni .Adora mult pe educatoarea  grupei.Aproape in fiecare zi se straduie sa duca educatoarei  flori.
Cunoaste foarte bine denumirile de flori de primavara si vara.

28.05.2012   e foarte activa,are voce buna.D-na Elena  de la muzica o apreciaza mult.La matineul de ziua copiilor v-a cinta 2 cantece solo   
                   E sigura de sine. Are o familie,are  haine multe  si  frumoase,are ce minca in fiecare zi.
01.09.2012 Merge in fiecare zi la gradinita.Anul acesta va merge in grupa pregatitoare.Pentru prima data a vazut multi copii ce vor merge la
                   scoala  in clasa intii.. Vrea sa creasca mare, sa invete la scoala .
05.03.2013 Astazi a fost un matineu,la care a participat si Anisoara.A fost imbracata in  costum de "martisor" alb-rosu.a recitat 2 poezii,a cantat 2 cantece solo,  5 cantece cu copii impreuna.
25.05.2013.La gradinita a fost o mare serbare "Adio gradinita".Anisoara a fost imbracata intr-o rochie alba foarte frumoasa.Am facut multe poze, filmari video, care v-or ramine  pentru o amintire  pentru toata viata.
01.09.2013 Anisoara astazi pentru prima data a mers la scoala in clasa intii.A facut cunostinta cu colegii de clasa, cu doamna invatatoare, pe care o cheama d-na Ludmila.Are visuri frumoase, vrea sa invete  la scoala de muzica  la pian.
10.09.2013 Anisoara a trecut un test la scoala de muzica.dupa ce a fost  inscrisa in clasa intii la pian.Profesoara ,care o v-a invata la pian se numeste tot d-na Ludmila.
20.10.2013 Nepotii mei  tot fac pianul.Parintii le-au cumparat  pian.Anisoara deocamdata nu are.Viseaza  ca vre-o data il v-a avea.
20.12.2013  Se termina primul trimestru.Anisoara se straduie sa faca fata la toate greutatile de la scoala.A fost admisa sa studieze si canto 

160x600px