pentru dumneavoastra,femei: 4
   arta de a fi frumoasa (3)
   cum trebuie sa ne comportam (0)
   florile in casa dumneavoastra (1)
Acasa > pentru dumneavoastra,femei > arta de a fi frumoasa

sa fim frumoase

Practica arata ,ca orice femee poate deveni frumoasa, e nevoie sa depuna numai careva eforturi.Un   bun ajutor in acest sens ni-l poate  acorda cosmetica.Cosmetica ( din greciasca             -arta de a fi frumoasa) e un compartiment al  stiintei medicale-cosmetologia, care studiaza metodele si mijloacele de ingrijire a pielii si a parului  in scopul mentinerii sanatatii oro tratarii deficientelor lor,imbunatatind exteriorul omului.
Ce fel de piele aveti??-Pentru a ingriji corect fata , e nevoie inti de toate  sa determinati ce fel de piele aveti.Aciasta o puteti face si singure.Daca dupa o apasare puternica pe fata cu degetele, urma nu dispare mult timp,inseamna ca aveti o piele uscata, neelastica.Pe o foaie de tigara  aciasta piele nu lasa urme.Atingeti nasul, fruntea, obrajii de o oglinjoara stearsa bine.Daca pe aciasta  ve-ti observba urme umede, inseamna ca aveti o piele grasa.Pe o foaie de tigara de asemenea va ramine o urma de grasime.Treceti cu un creioan neascutit de la frunte pina la barbie-daca pe fata a ramas o dunga  roza, inseamna ca aveti o piele deosebit de sensibila si cere o ingrijire foarte buna.
Coafura moderna  pentru femei se deosebeste prin plasticitatea liniilor, naturalete, armonie deplina cu directiiler la moda  a imbracaminteio.
In ultimul timp , mai mult ca alta data , moda permite fiecarei femei sa-so gaseasca stilul coafurii in corespundere cu caracterul, gustul,virsta,particularitatile exteriorului si cu maniera de comportare.
Astazi coafura, ca si imbracamintea , pot fi de citeva stiluri, care coecziista;SPORTIV,CLASIC,ROMANTIC, FOLCLORIC.
Ramin moderne coafurile din par scurt.Numai ca acestea  trebuie sa fie ondulate ca si peptanaturile din par lung.
Gimnastica- o cale spre frumusete  si sanatate.Se pare , ca acum nu exista femee care nu ar sti, gimnastica sta la baza frumusetii si sanatatii.
Fiecare doreste sa fie zvelta, supla.Insa nu fiecare va  avea suficienta putere de vointa  ca sa se indeparteze putin de obisnuinte, sa schimbe ceva in modul de viata al ei.Femeile ce nu se ocupa  cu gimnastica adeseori nu  neaga necesitatea ei, ci dau vina pe lipsa de timp si pe oboseala.Oare e imposibil de a gasi 1--15 min pentru inviorarea de dimineata? Oare e atit de greu sa mergem duminica undeva, in afara orasului??/Nu exista un remediu mai bun de a prelungi tineretea, de a improspata corpul si sufletul  In asa   fel si lucrul , si treburile casnica  de neaminat  le vom face face  mai repede si mai in liniste......

160x600px