Total Imagini: 523
   A nouatati din viata plantelor (1)
   Adresa juridica:Stauceni str. (3)
   Din istoriea buchetului (27)
   Flori (267)
   Florile cantate in versuri (41)
   aranjamente gradini (17)
   arbori si arbusti (35)
   arta aranjarii (6)
   arta gradinii (11)
   cele mai frumoase gradini (4)
   citrice (7)
   legende despre flori (22)
   parfumuri proaspat culese (7)
   pentru dumneavoastra,femei (4)
   plante mirodenii (9)
   ritual fumegator (1)
   semnificatiea florilor (13)
   tratamente naturiste (12)
   vreau sa stiu mai multe despre (36)
cimbru-thymus vulgaris
CIMBRU adevarat provine din regiunea  mediteraniana; romanii il cunosteau  si-l foloseau.Datorita rezistentei mari la ger, mirodenia s-a prins in foarte multe locuri din Europa.
CRESTERE:datorita [...]
salvia officinalis
Salvia exista in   lume  aproximativ peste 800 de soiuri  cu arome diferite.  Exista soiuri  cu arome de ananas, lamie, sau pepene  galben.
    CRESTERE [...]
rozmarin
Rozmarinul   este o  planta  aromata foarte indragita. .In Evul Mediu , rozmarinul  era considerat ,datorita  aromei de canfor  si tamie o mirodenie fermecata , si era folosita [...]
leustean
Leusteanul este o planta comestibila, care se foloseste  pentru prepararea  supelor, sousurilor.Creste paina la o inaltime de  2 m.Florile sunt de culoare galbena, care se formeaza in virful tulpinei sub forma de umbrelute, in [...]
melisa
melisa- numele plantei vine din grecescul  melisophyllon , care inseamna  frunza albinelor .Se mai numeste  roinita , care are mai multe denumiri populare-busuiokul stupului, floarea stupilor.
Roinita este   o [...]
iasomie
Mirosul  de flori  de iasomie este foarte  placut , care se accentueaza spre seara.Ciaiul din  iasomie  este bogat in antiocsidanti,previne cancerul,inlatura tensiunea mare,atacul cerebral, coboara nivelul colesterolului.
[...]


1 2


160x600px